Нова модель душа буде на 29% тепліше, ніж попередня / фото itc.ua

Стартап Nebia з Кремнієвої долини анонсував доступну версію своєї душової системи Nebia Spa Shower, яку ще називають «душем майбутнього».

Читайте такожAmazon витратить понад півмільярда доларів на створення безпілотного автомобіля

Її суть полягає в тому, що під час подачі води душ розпорошує її на мільйони мікроскопічних крапель, тим самим скорочуючи споживання води в 10 разів, у порівнянні зі звичайним душем, пише itc.ua.

Відео дня

Nebia також уклала партнерську угоду з компанією Moen, що займається виробництвом аксесуарів для ванної кімнати й запустила кампанію на Kickstarter із залучення коштів на випуск Nebia Spa Shower 2.0.

фото itc.ua

З моменту свого заснування в 2014 році Nebia найняла колишніх інженерів NASA, Tesla і Apple, а також заручилася підтримкою Тіма Кука (Apple), Еріка Шмідта (Alphabet) та венчурного фонду Y Combinator. За словами компанії, її душ дозволяє економити до 65% води. Перша модель Nebia Spa Shower дозволила зберегти 378,5 млн літрів води, і в найближчі два роки цей показник може зрости у 10 разів.

Передбачається, що нова модель душу буде на 29% теплішою, ніж попередня, оскільки деякі покупці скаржилися на прохолоду через ефект розпилення. Крім того, Nebia Spa Shower 2.0 створить відчуття більшого тиску, що, здається, також турбувало багатьох людей.

Душова система пропонується в двох колірних варіантах забарвлення: матовий чорний і сріблястий. Її вартість становитиме $499, що на $150 менше ніж перше покоління душу. Nebia обіцяє доставити свій продукт першим покупцям вже в червні 2019 року.

Вже зібрано майже $600 000, тоді як автори проекту розраховували зібрати $100 000. До закінчення кампанії залишається ще 28 днів.