На українському ринку євробондів сьогодні активності не спостерігалося.

Про це сказав у коментарі агентству УНІАН керівник міжнародних продажів і трейдингу інвестиційної компанії Phoenix Capital Андрій СУПРАНОНОК.

За його інформацією, незначні торги проходили в суверенних паперах, тут було кілька продавців коротких випусків. Євробонди «Нафтогазу» активно продавалися, однак торги проходили на дуже маленьких обсягах. Також інтерес продавців проявлявся в паперах ПУМБу та банку «Фінанси і Кредит», однак до закриття ціни не змінилися. Муніципальні випуски Києва сьогодні закрилися зниженням на дуже незначних обсягах.

Відео дня

Як повідомив А.СУПРАНОНОК, російський ринок євробондів сьогодні демонстрував змішану динаміку. Кілька продавців було в суверенних випусках єврооблігацій. «Росія-30» закрилася зниженням на чверть пункту. У корпоративних випусках особливий інтерес спостерігався у новому випуску «Альфа банку», який продовжує показувати гарні результати на більш вузьких спредах. Традиційно добре торгувалися випуски «Газпрому» та ВТБ, до закриття ціни в цих паперах не змінилися.