В рамках стратегії розвитку напрямку IoT* (інтернет речей) та М2М** (міжмашинної взаємодії) Київстар запускає центр керування М2М SIM-картами від компанії Cisco Jasper. Хмарна платформа, яка дозволить бізнес-клієнтам Київстар легко керувати M2M SIM-картами, тим самим оптимізувати свої ресурси, витрати і свою операційну діяльність.

«Вже багато років бізнес-процеси автоматизуються за допомогою М2М-технологій: від обміну показників з приладів та відео спостереження до передачі команд керування,» - коментує Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. «Кількість М2М SIM-карт стабільно зростає, а значить у бізнеса посилюється потреба в їх постійному контролі та управлінні, адже ці карти знаходяться у віддалених локаціях. Щоб перевершити очікування бізнес-клієнтів, ми пропонуємо центр керування М2М від Cisco Jasper, який є провідною в світі платформою».

Центр керування Cisco Jasper дозволяє бізнес-клієнтам:

Відео дня
  • швидко масштабувати бізнес-процеси, тим самим збільшувати прибуток;
  • знизити витрати на інформаційну систему в процесі її створення та експлуатації;
  • забезпечити надійну якість обслуговування клієнтів завдяки високій ступені надійності;
  • налагоджувати процеси впровадження будь-якого типу мобільних пристроїв для мінімізації ризиків та збільшення прибутку;
  • захистити розгортання технології IoT за допомогою багаторівневої системи безпеки.

Центр керування Cisco Jasper надає клієнтам виключну гнучкість в підключенні та управлінні технологіями IoT відповідно до унікальних потреб та бюджету конкретного бізнесу, а також дає можливість змінити налаштування в разі потреби.

Сінді Паттерсон, Генеральний директор Global IoT Cloud в Cisco IoT додає: «Компанії, які запускають технології Інтернету речей, стикаються з різними труднощами. Успіх їх подолання залежить від гнучкості та ступеня безпеки платформи, яка може бути запрограмована під різні сценарії розвитку ситуації. Ми раді, що вийшли на ринок України і що Київстар з їх високошвидкісними мобільними мережами вибрав Cisco в якості партнера для розширення можливостей бізнес-клієнтів на їх шляху до впровадження IoT-технологій. Ми сподіваємося, що партнерство з Київстар допоможе індустрії Інтернету речей в Україні розвиватися та процвітати».

Щоб дізнатися більше про те, як підключитися до центру керування Cisco Jasper, пишіть на m2m@kyivstar.net


* IoT - це мережа пов'язаних через інтернет пристроїв, які збирають і обмінюються даними між собою. Найчастіше IoT мережі будуються на технології М2М.

** М2М – технологія дозволяє підключитися різним пристроям до телекомунікаційної мережі, а також обмінюватися даними між собою в автоматичному режимі. Дуже широко дана технологія застосовується в сферах охорони, фінансових організаціях, логістиці, енергетиці, сільському господарстві тощо.

Довідка про Cisco Jasper

Cisco (NASDAQ: CSCO) є світовим лідером у галузі інтернет-технологій з 1984 року. Вже сьогодні фахівці, продукти та партнери Cisco допомагають забезпечувати суспільству надійне підключення та користування передових цифрових технологій. Дізнайтесь більше на newsroom.cisco.com та в Twitter на @Cisco.

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.