Fire 7 надійде у продаж 6 червня за ціною $50 / фото The Verge

Amazon анонсувала оновлену модель доступного планшета Fire 7, який отримав продуктивніший процесор і вдвічі більше флеш-пам'яті. На додачу до цього, компанія також оновила планшет для дітей Fire 7 Kids Edition.

Читайте такожLenovo показала перший у світі ноутбук з гнучким екраном (відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Новий Fire 7 оснащений неназваним чотириядерним процесором з частотою 1,3 ГГц і збільшеною пропускною здатністю пам'яті. Об'єм оперативної пам'яті, як і раніше, становить 1 ГБ, а внутрішньої стало вдвічі більше - 16 ГБ. Заявлена підтримка карт пам'яті microSD об'ємом до 512 ГБ. Інше оснащення планшета включає 7-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю 1024×600 пікселів, дві камери: основна на 2 Мп і фронтальна 1,3 Мп. Час автономної роботи до 7 годин. Fire 7 надійде у продаж 6 червня за ціною $50. Новинку вже можна попередньо замовити на сайті виробника", - йдеться у повідомленні.

фото The Verge

Fire 7 Kids Edition також отримав новий процесор і підтримку карт пам'яті microSD об'ємом до 512 ГБ. Інші параметри ідентичні звичайної версії планшета. Найголовніша зміна пов'язана з захисним чохлом, який тепер має регульовану підставку. Дитячий планшет буде доступний для покупки 6 червня за ціною $100.

На кожний планшет, як і раніше, надається дворічна гарантія та річна підписка на Amazon FreeTime Unlimited з книгами, навчальними іграми, програмами та іншим контентом для дітей.

фото The Verge