Ілюстрація REUTERS

Мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто ділиться ексклюзивною інформацією про новинки мобільної індустрії, виклав ексклюзивні фотографії нового гнучкого смартфона Samsung.

Читайте такожSamsung похвалилася продажами смартфона з гнучким екраном Galaxy Fold

Чутки підтверджуються, так що новий смартфон Samsung з гнучким екраном виявився набагато компактнішим, ніж Samsung Galaxy Fold. В плані конструкції він дуже сильно нагадує представлений восени Moto Razr 2019.

Відео дня

Поки що немає жодної інформації про конфігурацію пристрою, однак фотографії дозволяють зробити деякі висновки, пише ixbt.com.

Основна камера смартфона оснащена двома датчиками зображення і світлодіодним спалахом, поруч з якими розташовується невеликий світлодіодний дисплей для відображення часу, дати і рівня заряду акумулятора.

На нижній панелі видно роз'єм USB-C і виріз для гучномовця. Фронтальна камера розташована в отворі в центральній верхній частині основного екрана.

Також варто відзначити досить великі рамки екрана по всьому периметру.

Презентація може бути приурочена до виставки споживчої електроніки CES 2020 (Consumer Electronics Show), яка пройде з 7 по 10 січня в Лас-Вегасі (Невада, США), або ж до MWC 2020 в лютому.