В "Укртелекомі" вирішили наразі не підвищувати вартість телефонних дзвінків / фото УНІАН

Один з найбільших українських операторів телекомунікацій "Укртелеком" не буде підвищувати тарифи на фіксований телефонний зв'язок з 1 січня 2020 року із-за "соціальної важливості послуги".

Читайте такожВ Україні з лютого 2020 року відключать таксофони

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

"Зростання витрат на надання послуг зв'язку як у компанії, так і в галузі загалом, викликало необхідність підвищення цін. Це вже відбилося в поступовому збільшенні цін на ринку мобільного зв'язку. Водночас "Укртелеком" знайшов можливість стримати подорожчання своєї послуги фіксованої телефонії в межах України, враховуючи її значущість для населення",- йдеться в повідомленні.

Зазначається, що компанія продовжує ретельно аналізувати макроекономічну та ринкову ситуацію, щоб пропонувати клієнтам найдоступніші ціни на послуги, з урахуванням їх соціальної значущості.

Довідка УНІАН. Компанія "Укртелеком" - найбільший оператор фіксованого зв'язку України.

Компанія надає широкий спектр телекомунікаційних послуг у всіх регіонах країни. Є одним з лідерів серед провайдерів фіксованого інтернету в Україні з найбільшим інтернет-покриттям і розгалуженої оптичною мережею. Контрольний пакет акцій компанії належить групі українського бізнесмена Ріната Ахметова "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ).