Ілюстрація REUTERS

Американська технологічна компанія Facebook у зв'язку із ростанням попиту на онлайн-спілкування в умовах пандемії коронавірусної інфекції COVID-19 випустила ПК-версію додатку повідомлень Messenger для операційних систем Windows від компанії Microsoft і MacOS від компанії Apple.

Читайте такожГлобальне споживання інтернету через коронавірус збільшилося на 70%

Про це повідомила прес-служба компанії у своєму офіційному блозі.

Відео дня

У Facebook зазначили, що за підсумками березня попит на аудіо та відео дзвінки c персональних комп'ютерів через Messenger у зв'язку з пандемією коронавірусу зріс вдічі.

У компанії підкреслили, що відсутність додатку Messenger для ПК в умовах зростання попиту і необхідність використовувати виключно інтернет-браузер на своєму комп'ютері для спілкування в месенджері стали головними причинами рішення Facebook створити окремий додаток Messenger для ПК.

Додаток можна безкоштовно завантажити з офіційних інтернет-магазинів Microsoft і Apple.

Як повідомляв УНІАН, американська технологічна компанія Facebook створила систему інформування користувачів по всьому світу про коронавірус.

Також компанія безкоштовно обслуговуватиме свій сервіс повідомлень Messenger для Всесвітньої та державних організацій охорони здоров'я з метою поліпшити комунікацію в питанні протидії пандемії COVID-19.