REUTERS

Львівська міська рада запустила чат-бот в соціальних мережах Facebook та Telegram про коронавірус та готовність міста до його поширення.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Читайте такожЕпідемія коронавірусу обрушила продажі Apple в Китаї

Відео дня

Чат-бот працює в системі онлайн-допомоги жителям міста Lvivcityhelper bot, і тепер з його допомогою можна отримати інформацію про оперативні дії мерії щодо запобігання поширення коронавірусу.

Раніше міськрада створила штаб з оперативного реагування та ухвалення рішень щодо ситуації з коронавірусом, йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, Міністерство охорони здоров'я України запустило Telegram-канал «Коронавірус_інфо» з оперативною і поточною інформацією про ситуацію з поширенням коронавірусу COVID-19 в Україні.

Також глобальні соціальні мережі Facebook та Instagram заборонили розміщення реклами та комерційних оголошень про продаж медичних масок, розраховуючи таким чином запобігти використанню теми коронавірусу в корисливих цілях.

3 березня в Україні зафіксовано перший випадок нового коронавірусу. Підозру підтверджено у чоловіка, який повернувся з Італії, де зафіксовано поширення COVID-19.

Нових випадків виявлення коронавірусу в Україні не зафіксовано.

На сьогодні Міністерство охорони здоров'я України не бачить підстав для введення в Україні обмежень на проведення масових заходів.