Ілюстрація REUTERS

Xiaomi номінально анонсувала нову фірмову оболонку MIUI 12 ще на початку року. На той момент говорилося, що розробка MIUI 12 триває близько півроку, бета-тестування повинне початися вже в березні-квітні цього року, а фінальний реліз традиційно очікується в серпні-вересні. І ось зараз в мережі з'явився список смартфонів Xiaomi та Redmi, які мають отримати оновлення MIUI 12 серед перших.

Читайте такожSamsung представила лінійку бюджетних 5G-смартфонів

Про це повідомив портал ITC.ua.

Відео дня

"Одразу варто обумовити, що список ставитися до китайського ринку, але в цьому немає нічого дивного, оскільки глобальна версія нової прошивки завжди тестується і виходить пізніше. Отже, у списку, звичайно ж, присутні нові флагмани Xiaomi Mi 10 і Mi 10 Pro, а також минулорічні Xiaomi Mi 9, Mi 9 Pro Mi 9SE. Більш того, в першій хвилі апаратів, які підпадають під оновлення до MIUI 12, є і модель Xiaomi Mi 8, флагман 2018 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що серед перших нову оболонку повинен отримати смартфон Xiaomi Mi CC9 Pro, чий життєвий цикл тривав всього пару місяців, а також Xiaomi Mi CC9 і Mi CC9e. Також у списку згадуються Xiaomi Mi Mix 3, Mix 2s і Mix 2.

"Що ж стосується смартфонів Redmi, першими нову прошивку мають отримати флагманські моделі Redmi K30, Redmi K20 Pro і Redmi K20, а також масові Redmi 8 Pro, Redmi Note 8, Redmi 7 Pro і Redmi Note 7. Бюджетні Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 7 і Redmi 7A теж у справі", - підкреслює видання.

Наразі подробиць про нововведення MIUI 12 немає. Раніше повідомлялося про покращення загальносистемного нічного режиму, а також різних візуальних доробки - нові анімації, шпалери, нові звуки та інші.

Звертаємо увагу, що наведена вище інформація є неофіційною, через що до неї варто підходити зі здоровим скептицизмом.

фото Xiaomi