Деякі абоненти "Київстару" сьогодні отримали SMS з дивним змістом / REUTERS

В одному з найбільших мобільних операторів України компанії «Київстар» прокоментували ситуацію з технічним збоєм під час SMS-розсилки повідомлень абонентам, які вже підключені до 4G-зв'язку, про необхідність заміни SIM-карти на ту, що підтримує 4G-зв'язок.

Як повідомила прес-служба оператора кореспонденту УНІАН, ці повідомлення були розіслані помилково.

«Київстар» час від часу нагадує абонентам, які користуються старими SIM-картами, що вони можуть безкоштовно замінити їх на нові, з доступом до послуг 4G. На жаль, цього разу під час інформування стався технічний збій, і деякі абоненти отримали повідомлення помилково. Компанія перепрошує за незручності», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Прес-служба зазначила, що абонентам, які отримали SMS помилково, буде нараховано бонус.

Читайте такожКиївстар покращує якість 4G усередині приміщеньЯк повідомлялося, деякі абоненти «Київстару» сьогодні отримали SMS з наступним текстом: «Вітаємо! Ми помітили, что ваша SIM-картка не підтримує 4G. Пропонуємо почати користуватись усіма перевагами швидкісного зв'язку - замініть SIM-карту в найближчому магазині Київстар та отримайте 50 бонусів...»

Мобільна мережа "Київстар" охоплює всі підконтрольні уряду міста України, а також понад 28 тисяч сільських населених пунктів, всі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж.

"Київстар" є одним з найбільших операторів мобільного зв'язку, а також одним з найбільших інтернет-провайдерів широкосмугового доступу в Україні, обслуговуючи понад 25, 8 мільйонів клієнтів мобільного зв'язку та 1,1 мільйона клієнтів широкосмугового фіксованого широкосмугового інтернету в Україні.

Компанію засновано і зареєстровано в Україні в 1994 році, послуги мобільного зв'язку надає з 1997 року. Головний офіс оператора розташований в Києві. "Київстар" входить до складу Міжнародної телеком-групи VEON (Нідерланди).