Автомобіль BMW X1 отримав трохи змінену зовнішність / фото РБК

Компанія BMW представила оновлений компактний кросовер X1.

Читайте такожBMW представила нове покоління компактного хетчбека 1-Series (фото)

Про це повідомляє РБК.

Відео дня

"Автомобіль отримав злегка змінену зовнішність, а також вперше обзавівся гібридною версією з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що новинка отримала характерний для компактних моделей баварської марки дизайн передньої частини кузова з двосекційною радіаторною решіткою, з'єднаної посередині, звуженими світлодіодними головними фарами з інтегрованими протитуманками, а також збільшеними повітрозабірниками. Зокрема, подібні рішення можна знайти на кросовері X2, а також на недавно представленому хетчбеку 1-Series третього покоління.

фото РБК

"В стандартній комплектації BMW X1 пропонується з 6,5-дюймовим дисплеєм мультимедійного комплексу, однак для версій з навігатором доступний 8,8-дюймовий монітор, а також новий 10,25-дюймовий тачскрін. Мультимедіа також можна керувати за допомогою контролера iDrive і голосовими командами", - підкреслює видання.

Як і раніше, оновлений BMW X1 доступний з трьох- і чотирициліндровими бензиновими та дизельними агрегатами. Базовий двигун - 1,6-літровий дизель потужністю 116 сил, який працює в парі з шестиступінчастою "механікою" або з семидіапазоним "роботом" з двома зчепленнями.

Топовий варіант X1 xDrive25i оснащується дволітрової "турбочетвіркою", що видає 231 кінську силу. Двигун працює в парі з восьмиступінчатою автоматичною коробкою і повним приводом. Такий кросовер здатний прискорюватися з місця до "сотні" за 6,5 секунди.

У березні 2020 року у BMW X1 з'явиться гібридний варіант xDrive25e з можливістю поповнення запасу батарей через побутову електромережу. Дволітровий бензиновий двигун діятиме в тандемі з електромотором. Запас ходу виключно на електричній тязі становитиме 50 кілометрів.

фото РБК
фото РБК