Кросовер обладнали спеціальними кріпленнями / фото Skoda

Компанія Skoda представила кросовер Karoq Velo, розроблений британським підрозділом чеської марки. У процесі створення концепту фахівці провели дослідження, опитавши близько 1500 велосипедистів.

Читайте такожSkoda представила спортвний кросовер (фото)

Опитування показало, що ідеальному автомобілю для велосипедистів не вистачає миючої установки для чищення як самого велосипеда, так і одягу їздця, пише Autonews.

Відео дня

Крім того, кросовер обладнали спеціальними кріпленнями, завдяки яким два апарати можна перевозити на даху і ще один — в багажнику. Плюс до всього, в списку оснащення увійшов повний набір всіх необхідних інструментів для усунення поломок

Нарешті, Skoda Karoq Velo отримав бездротову точку доступу Wi-Fi, а також спеціальний дрон, за допомогою якого можна знімати подорожі з повітря.

Інформації про силову установку Skoda Karoq Velo немає. У лінійку двигунів стандартного автомобіля входить п'ять силових агрегатів: бензинові 1,0 л (115 к. с. і 175 Нм) і 1,5 л (150 к. с. 250 Нм), а також дизельні 1,6 л (115 к. с. і 250 Нм) і 2,0 л (150 к. с. і 340 Нм, або 190 к. с. і 400 Нм). З найпотужнішим мотором Karoq розганяється до 100 км/год за 7,8 с, а його максимальна швидкість дорівнює 211 км на годину.