Машина може перетворюватися в міжпланетний корабель / фото Lexus

Компанія Lexus представила космічний автомобіль-трансформер, створений для нової частини фантастичної франшизи «Люди в чорному» («Люди в чорному: Інтернешнл»).

Читайте такожLexus показавши оновлений кросовер RX (фото)

Машина, що має «земну форму» у вигляді спорткупе RC F, може перетворюватися в міжпланетний корабель QZ 618 Galactic Enforcer, пише Autonews.

Зореліт приводиться в рух силовою установкою з «квазарним джерелом енергії», який не дозволить «загубитися в космосі і зможе доставити в будь-яку частину всесвіту за кілька секунд». Заявлене прискорення з місця до 60 миль в годину (96 км/год) становило 0,0000000000001 наносекунди.

У кабіні встановлені спеціальні сидіння-трансформери з 31-точковими ременями безпеки. Таким чином, крісла можна налаштувати як під людину, так і під будь-яку позаземну істоту.

фото Lexus
фото Lexus

На Землі Lexus QZ 618 Galactic Enforcer перетворюється в оновлене спортивне купе RC F, прем'єра якого відбулася на початку 2019 року на Детройтському автосалоні. Його оснастили допрацьованим п'ятилітровим атмосферним двигуном V8, віддача якого збільшилася до 478 к. с. і 535 Н·м крутного моменту — на 5 сил і 8 Н·м більше, ніж у попередника. Мотор працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Купе здатне прискорюватися з місця до першої «сотні» за 4,5 секунди.