Кросовер Ford Mustang Mach E повністю розкрили до прем'єри / фото macheforum.com

В інтернеті з'явилися офіційні фотографії, комплектації та характеристики електричного кросовера Ford з зовнішністю в стилі спорткара Mustang.

Читайте такожFord влаштував найбільше в світі зібрання "Мустангів" (відео)

Дані про новинку, прем'єра якої відбудеться тільки 17 листопада, розкрили на сайті MachE Forum, пише Autonews.

Відео дня

Що стосується зовнішності, то кросовер отримав передню і задню оптику в стилі оригінального «Мустанга», купеподібний силует і закриту «радіаторну решітку». Назва Mach-E — відсилання до найпотужнішої модифікації спорткара Mustang першого покоління.

На момент старту продажів електрокар запропонують в особливому виконанні First Edition за ціною 59,9 тис. доларів, а трохи пізніше з'явиться топова версія GT. «Старші» модифікації кросовера, які отримають повний привід, зможуть прискорюватися з місця до першої «сотні» приблизно за 3,5 секунди. Більш доступні версії отримають тільки задню провідну вісь, а розгін до 100 км/год займе близько п'яти секунд.

Заявлена потужність агрегатів моделі варіюється від 260 до 370 кінських сил. Залежно від модифікації Ford Mustang Mach E зможе проїхати без підзарядки акумуляторів від 340 до 480 кілометрів.

Публічна прем'єра електричного кросовера Ford Mustang Mach-E відбудеться в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Старт продажів автомобілів заплановано на другу половину наступного року.