Міжнародний аеропорт "Львів" відновив роботу в 11:20 / фото УНІАН

Міжнародний аеропорт "Львів" відновив роботу після інциденту з літаком авіакомпанії МАУ.

Про це повідомляється на сторінці аеропорту в Facebook.

Читайте такожАеропорт "Львів" тимчасово не працює, літак з'єднання їхав зі смуги (фото)

Відео дня

Міжнародний аеропорт "Львів" відновив роботу після інциденту з літаком авіакомпанії МАУ. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку аеропорту в Facebook.

Як повідомляється, літак, який через погодні умови викотився за межі злітно-посадкової смуги, був успішно евакуйований. У результаті інциденту літак не зазнав пошкоджень.

Міжнародний аеропорт "Львів" відновив роботу об 11:20 та працює у штатному режимі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в міжнародному аеропорту "Львів" вранці 23 листопада літак авіакомпанії МАУ, який мав виконати рейс в Київ, через несприятливі погодні умови викотився за межі злітної смуги. Пасажирів літака було евакуйовано, а аеропорт "Львів" призупинив роботу. Ніхто з пасажирів літака не постраждав.

Як повідомляв УНІАН, у четвер, 22 листопада, міжнародний аеропорт "Одеса" двічі припиняв роботу. Спочатку робота аеропорту була припинена через поломку шасі приватного літака Gulfstream G150, який виконував рейс Дубай.

Того ж дня в аеропорту сталася ще одна поломка літака. У Boeing 737 турецької авіакомпанії Turkish Airlines під час посадки надломилась стійка переднього шасі. Зараз аеропорт знову працює.