Ілюстрація REUTERS

Онлайн сервіс замовлення поїздок Bolt запровадив нову функцію, завдяки якій при складанні маршруту можна вказати до трьох зупинок.

Читайте такожUber та Bolt вирішили не приймати водіїв на "євробляхах"

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

Можливість додавання декількох адрес буде доступна для користувачів, які встановили останню версію програми Bolt. Тепер для додавання додаткової зупинки (праворуч від поля вводу адреси в додатку) з'явиться значок "+". Пасажир може вказати до трьох зупинок за одну поїздку, остання з яких і стане кінцевим пунктом маршруту.

фото Bolt

Пасажири зможуть одразу побачити в додатку вартість всієї поїздки, а водій після відправлення бачитимуть на карті маршрут з усіма зупинками. Нова функція стане доступна вже цього місяця для користувачів пристроїв на платформах Android і iOS.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року компанія Bolt запустила в Україні кур'єрську доставку Delivery та перевезення тварин Pets, а також у тестовому режимі прокат електросамокатів Segway NineBot ES4 (повноцінний запуск запланований на весну 2020 року). На даний момент заснований у 2013 році сервіс Bolt обслуговує 30 мільйонів клієнтів у понад 35 країнах світу.