На одному з пунктів пропуску на кордоні з Польщею покращилася ситуація / фото ua.depositphotos.com

На польсько-українському кордоні, в пункті пропуску "Гребенне - Рава-Руська", частково відновлено пропуск вантажних транспортних засобів.

Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби в Telegram. "За інформацією від польських колег, фермери, котрі під час акції протесту обмежують рух транспорту, пропускатимуть на вʼїзд до Польщі щодоби по 15 порожніх вантажівок", - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ закликали перевізників врахувати цю інформацію та слідкувати за сповіщенням від Укртрансбезпеки щодо черговості заїзду в пункт пропуску.

Відео дня

Блокування кордону з Польщею - останні новини

28 березня прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск заявляє, що Польща і Україна близькі до знаходження рішення відносно розблокування кордону. За його словами, відбувається пошук "добрих рішень" для Польщі і України одночасно. 

Станом на 30 березня польськими фермерами блокувалося два пункти пропуску на кордоні з Україні, а ще один - "Угринів" - був тимчасово розблокований.

2 квітня напроти пункту пропуску "Угринів - Долгобичув" на українсько-польському кордоні відновилося блокування руху вантажного транспорту, яке тимчасово припинили 30 березня.

Вас також можуть зацікавити новини: