На Рівненщині стартував ремонт дороги, що має стратегічне значення для регіону та веде до Білого Озера – унікальної водойми з лікувальними властивостями та підвищеним вмістом гліцерину. Роботи виконуються у рамках програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», повідомляє Рівненська обласна державна адміністрація.

«Дорога важлива не лише для туристів, вона має стратегічну логістичну вагу. Автошлях державного значення сполучає два центри Вараського району – Зарічне та Вараш. Крім того, це єдиний шлях до туристичної перлини Полісся – Білого озера», - каже голова ОДА Віталій Коваль.

В ході робіт капітально відремонтують 17 км вщент розбитої дороги від Старої Рафалівки до Рудки у Вараському районі. Проєктну частину вже завершили, наступного тижня оголосять тендер.

Відео дня

На ділянці між селами Рудка та Більська Воля роботи вже ведуться – тут відновлюють білощебеневе покриття. Наступним кроком стане ремонт на ділянці автодороги Т-18-08 між селами Мульчиці та Борове.

Як заявляв раніше координатор «Великого будівництва», заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, за програмою Володимира Зеленського протягом року відремонтують 2 тисячі кілометрів доріг місцевого значення.