фото REUTERS

Opti Taxi – сервіс таксі, доступний у багатьох містах України. Як і будь-якій іншій корпорації, яка розрослася до такого рівня, Opti Taxi має свою історію становлення. Згадай найбільш значущі моменти історії компанії.

Від служби Оптимальне таксі 579 до Опті Таксі

Свою діяльність компанія, яка спочатку працювала під іншою назвою, "Оптимальне таксі 579", розпочала у 2005 році. Тоді сервіс працював виключно у Києві. Починаючи з 2009 року компанія почала розширювати карту роботи, відкриваючи філії в містах України. Станом на 2021 рік сервіс пропонував послуги у 36 містах країни. У компанії з'являється парк із власними автомобілями одразу у трьох містах країни.

У 2019 році у сервісу з'являється мобільний додаток з замовлення різних транспортних послуг, включаючи пріоритетну послугу – виклик таксі.

Відео дня

Власник Петро Ковтун та створення Опті Глобал

У цьому ж 2019 році засновник компанії Петро Ковтун проводить ребрендинг та об'єднання групи компаній в Opti Global. Далі група компаній виходить на європейський ринок, на якому, крім послуг приватних перевезень, займається й іншою комерційною діяльністю, включаючи вантажні перевезення, туристичну та охоронну діяльність.

Наразі компанія пропонує послуги у кількох країнах Євросоюзу, включаючи Польщу та Литву.

Благодійні проекти

Opti Taxi бере активну участь у соціальних та благодійних проектах в Україні, зокрема з партнерами з інших сфер бізнесу.

Так ще 2020 року таксі сервісу займалися безкоштовною доставкою ліків в умовах пандемії у кількох містах України.

Сервіс співпрацює з благодійними фондами, а також бере участь у гуманітарних та волонтерських ініціативах.

Пропозиція для клієнтів

Найбільша мережа таксі в Україні не залишила без підтримки багатомільйонну родину клієнтів. Сервіс дарує знижки на поїздки старим та новим клієнтам. Якщо ви вже давно є клієнтом Opti Taxi, то отримаєте до 30% знижки на одну подорож протягом місяця.

Як отримати свій подарунок?

  • Відкрити або завантажити програму в Play Market, App Store або App Gallery;
  • Викликати авто у своєму місті;
  • Проїхати за маршрутом;
  • Отримати знижку до 30%.

З умовами та термінами проведення акції ви можете дізнатись у постачальника транспортних послуг.