Низка магістралей Києва стоять у заторах / УНІАН

У Києві у вівторок вранці багато магістралей, насамперед тих, що ведуть до центру міста, опинилися заблокованими через велике скупчення автотранспорту.

Про це свідчать дані Google Maps.

Як видно на карті, найбільш складна ситуація зараз на мостах через Дніпро. Проїхати в бік правого берега буде вкрай непросто по кожному з них. Так, на Північному мосту затор розтягнувся від проспекту Шухевича майже до станції метро "Почайна", на мосту Метро "зупинився" Броварський проспект до станції метро "Лісова". Неподалік від мосту Патона і Дарницького мостового переходу ситуація ускладнена дорожніми аваріями. Від Південного мосту затор тягнеться майже до станції метро "Харківська" по всьому проспекту Бажана.

Відео дня
Всі дороги з лівого берега заблоковані / Google Maps

На правобережній частині міста складно пересуватися по ділянках проспекту Перемоги, Лобановського, бульвару Шевченка, вулиць Гетьмана, Грушевського, Володимирському спуску, Великій окружній дорозі тощо.

У центрі міста проїхати можна, але не скрізь / Google Maps

Як повідомляв УНІАН, з учорашнього дня до Києва заборонили в'їжджати вантажному транспорту в години пік. Попри це, ситуація з заторами на дорогах вранці та ввечері сильно не змінилася.