Тимошенко розробила для України Новий курс / Photo by Alexander Prokopenko

Юлія Тимошенко вважає 2019 рік вирішальним для України. Саме тому одразу після перемоги на президентських виборах вона не втратить жодної хвилини – діятиме негайно та сильно.

«Велика Україна – це моя мета, від якої я не відступлюся ані на крок! Саме тому я балотуюся сьогодні у президенти», – сказала лідер «Батьківщини» під час Форуму єднання, який сьогодні проходить у Києві.

Вона наголосила, алгоритм її програми виписаний і вже сформований по днях і по годинах її великою всеукраїнською командою. Разом із найкращими інтелектуалами країни Юлія Тимошенко розробила для України Новий курс.

Відео дня

Читайте такожСередня зарплата понад 1 тисяча доларів, доступне житло, якісна медицина – Тимошенко про завдання нової влади

«Новий курс – це повна, всеохоплююча, кардинальна перебудова України в усіх її сферах на основі проекту, який розробили ми, українці, креативний клас нашої нації», – сказала політик.

Цей документ включає п’ять ключових напрямів: Нова стратегія миру та безпеки, Нова Конституція, яка створюватиме основи для нашого відродження, Нова економічна стратегія, Нова соціальна доктрина, яка дасть людям відчуття щастя життя в Україні та Нова молодіжна політика.

Юлія Тимошенко обурена тим, що сьогодні, коли Україна переживає один з найдраматичніших моментів в своїй історії: у нас відібрали Крим, на Донбасі – війна, російський агресор окупував частину території України, влада стала на шлях мародерства на власній землі.

«Кремль зацікавлений в тому, щоб в Україні були розруха та хаос, корупція та бідність – одним словом, руїна! І сьогоднішня українська влада все для цього робить… Тому саме чинна влада сьогодні – рука Кремля і слуга Москви. «Рука Кремля» – головна спецтехнологія влади проти непокірних на цих виборах. Навіть демократичні сили, які не з владою, – «рука Кремля», – наголосила вона.

Юлія Тимошенко також визнала, що вона робила помилки, але намагалася їх виправити.

«Я пізнала в політиці велику дружбу та велику й підступну зраду…Я боролася… Навіть будучи владою, я була в опозиції. Але я жодного разу не дозволила собі зігнутися, здатися, скоритися або втекти. Бо це – моя країна бо я частина свого нескореного народу. Бо моя доля – це частина долі моєї нації. І я зроблю все, що в моїх силах, для всіх нас», – підсумувала лідер партії.