Ілля Кива оприлюднив декларацію кандидата у президенти / фото УНІАН

Кандидат в президенти України Ілля Кива у своїй декларації за 2017 рік подав як власність, окрім іншого, гараж площею в 394,5 кв. м у Полтавській області і жомову яму такою ж площею.

Про це йдеться у його декларації на посаду кандидата у президенти України, опублікованій на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Читайте такожІлля Кива подав документи в ЦВК на реєстрацію кандидатом в Президенти України

Відео дня

Він є власником двох квартир у столиці загальною площею 92,1 кв. м і земельної ділянки в 1480 кв. м у Соснівці Полтавської області.

На нього не зареєстровано ані транспортних засобів, ані акцій, ані цінних паперів. У Міністерстві внутрішніх справ він заробив 143 787 грн, а готівкою тримає 1 млн грн.

Натомість він зареєстрував на себе такі громадські організації як "Штаб національного захисту Херсонської області" із пропискою у Миколаєві, "Штаб національного захисту Полтавської області", "Всеукраїнський союз ветеранів АТО", "Громадянський рух Киви - стоп наркотик", "Всеукраїнська Національна Федерація дворового футболу", "Всеукраїнська Національна Федерація доміно" і "Союзенергогаз".

Як повідомлялося, від 31 грудня 2018 року в Україні офіційно стартувала президентська виборча кампанія. Кандидати у президенти можуть подавати документи на розгляд до Центральної виборчої комісії. Процедура реєстрації завершиться 3 лютого. Самі вибори призначені на 31 березня 2019 року.