В Одесі невідомі розмалювали білборд кандидата в президенти Анатолія Гриценка / Фото: Facebook

В Одесі поліція відкрила кримінальне провадження за фактом псування білбордів кандидата в президенти, лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка.

Читайте такожТимошенко, Гриценко і ще три кандидати у президенти підписали меморандум про чесні вибори, їх підтримав Зеленський

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, 11 лютого слідчими Приморського відділу поліції Одеси розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Відео дня

Зокрема, провадження відкрито за фактом псування білбордів: на одному з щитів біля слогану червоною фарбою додані слова «нет», на іншому невідомі залили фарбою портрет Гриценка.

Голова Одеської обласної організації партії «Громадянська позиція» Ігор Завада повідомив УНІАН, що білборди знаходяться на вулиці Приморській.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі поліція повідомила, що 9 лютого надійшло два повідомлення про псування двох білбордів одного з кандидатів у президенти України. У поліції тоді не уточнили, про якого саме кандидата йдеться, заявивши, що ведеться перевірка.