Вибори президента відбудуться 31 березня / фото УНІАН

Експерти фонду "Відродження" та руху "Чесно" вважають, що цьогорічна виборча кампанія найдорожча за всі роки незалежності. 

Про це розповідається в сюжеті ТСН.

Як зазначають експерти, основні кандидати в президенти витрачають сотні мільйонів гривень. Фахівці порахували скільки грошей вони вклали в телевізійну рекламу.

Читайте такожУ МВС розповіли, скільки правоохоронців залучать до охорони на виборах

“Одноосібним переможцем - став Петро Порошенко. Торік він витратив рекордні 175 мільйонів гривень на телерекламу. А от за два місяці цього року, коли офіційно стартувала передвиборча кампанія, його впевнено обійшла Юлія Тимошенко. Лише у січні та лютому вона за телевізійну рекламу заплатила 79 мільйонів. Порошенко, Тарута, Вілкул та Бойко - від 50 до 55 мільйонів гривень”, - розповіли у студії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція у всіх регіонах країни зареєструвала 3,5 тисячі заяв, пов'язаних з президентськими виборами.

Як відомо, вибори президента відбудуться 31 березня. Участь у них візьмуть 39 кандидатів, саме тому виборчий бюлетень буде найдовшим в історії України – 80 сантиметрів. Вже надрукували 90% бюлетенів, закінчать друк 24 березня.