У ЦВК заявили, що дружина Гриценка є в списках виборців і може проголосувати / фото УНІАН

У Центрвиборчкомі заявили, що дружина кандидата в президенти України від партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка Юлія Мостова є в списках виборців і може проголосувати.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу повідомив заступник голови ЦВК Олег Конопольський.

"У ЗМІ з'явилась інформація з приводу неможливості взяти участь у голосуванні Юлії Володимирівни Мостової", - зазначив він.

Відео дня

Читайте такожОнук Порошенка ледь не порвав бюлетень - казус потрапив на відео

За результатами перевірки, проведеної ЦВК, Мостова є в списках виборців на виборчій дільниці 800017, що у Голосіївському районі Києва, під номером 1269.

"Тому ми можемо запросити Юлію Володимирівну ще раз, щоб вона проголосувала", - сказав Конопольський.

Як повідомляє "Радіо Свобода", дружині Гриценка вже повідомили про те, що її прізвище є у списках, вона змогла проголосувати.

"Юлія Мостова, дружина Анатолія Гриценка, не змогла проголосувати, оскільки її не знайшли в списку. За деякий час спостерігачі повідомили зокрема нас, журналістів, про те, що все-таки знайшли Юлію Мостову, і її теж повідомили про те, що вона є в списку. І ось вона прийшла для того, щоб зробити свій вибір", – йдеться у повідомленні.

Раніше Гриценко на своїй сторінці в Facebook заявив, що вони з дружиною разом прийшли до дільниці, щоб проголосувати, але Мостової у списках виборців не виявилось.

Довідка УНІАН. Сьогодні, 31 березня, в Україні відбуваються чергові президентські вибори.

Відповідно до календарного плану виборів, дільниці для голосування відкрились о 8:00 та працюватимуть до 20:00 включно. Центральна виборча комісія зареєструвала 39 кандидатів у президенти, створено 200 виборчих округів. Кількість виборчих дільниць, за даними сайту ЦВК, становить 29 тис. 989. У закордонному виборчому окрузі - 101 виборча дільниця.