На територію НСК «Олімпійський» та площу біля спорткомплексу вже прибуло близько 5 тисяч осіб, що підтримують кандидата в президенти та чинного главу держави Петра Порошенко.

Читайте такожПорошенко прибув на дебати на "Олімпійський" (наживо)

Як передає кореспондент УНІАН, люди продовжують прибувати. 

Відео дня

На території НСК в безпосередній близькості до стадіону з боку Палацу спорту та квиткових кас встановлена сцена з двома екранами, на які планують виводити трансляцію дебатів між кандидатами, в яких кандидат у президенти шоумен Володимир Зеленський брати участі не планує.

На сцені виступає ведучий, що анонсує акцію на підтримку Порошенка та вихід на сцену самого чинного глави держави для зустрічі з прихильниками. 

Загалом сам захід під назвою «Стадіон так стадіон» акредитувалось близько 250 журналістів. Самі дебати, в яких не планує брати участь опонент, заплановані в одному з приміщень на території НСК. В приміщені встановлені дві тумби з мікрофонами. 

В Адміністрації президента повідомили УНІАН, що вони все ще чекають, що Зеленський з’явиться на ці дебати.

Загалом, периметр стадіону та прилеглі квартали охороняють представники Нацполіції та Нацгвардії, біля входу на стадіон встановлені рамки металошукачів. Заходи безпеки на стадіоні та біля нього суттєво посилені.