До НСК "Олімпійський" прибули перші глядачі дебатів, які підтримують Петра Порошенка. Наразі на територію стадіону почали запускати перших глядачів.

Багатотисячна хода розтягнулась на кілька кілометрів. На Майдані Незалежності до присутніх прийшов Порошенко з дружиною і довіреними особами на виборах, повідомляє ТСН.

Відео дня

Читайте такожПорошенко проводить акцію "Захисти Україну" на Майдані Незалежності

У людей в руках були державні прапори, вони вигукували різні гасла на підтримку свого кандидата. 

Як повідомляє кореспондент УНІАН, організатори ходи "Захисти Україну", які йшли з Майдану, на вулиці Еспланадній попрохали активістів скласти свої прапори громадських об'єднань, адже до території стадіону правоохоронці пускають людей лише з державними прапорами. Учасники ходи несли прапори організацій «Молодіжний національний конгрес», УНА-УНСО, «Вільні люди», «Самооборона Майдану».

Ходу охороняють посилені наряди поліції, Національної гвардії України. Наразі жодних конфліктних ситуацій не зафіксовано. Проте є проблеми з дорожнім рухом через велику кількість людей на проїжджій частині.

Як повідомлялося, у Києві на Майдані Незалежності близько тисячі осіб взяли участь в акції на підтримку кандидата у президенти, чинного глави держави Петра Порошенка.