З приміщення, де розташована виборча дільниця, були евакуйовані члени ДВК та виборці / фото police.dn.ua

З виборчої дільниці у Волновасі Донецької області евакуювали членів ДВК та виборців через анонімне повідомлення про вибухівку.

Про це повідомляє Волноваський відділ поліції Донецької області.

Як зазначається, сьогодні о 12.27 анонім повідомив на «102» про те, що приміщення школи №7, де розташована виборча дільниця, заміновано.

Відео дня

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Волноваського відділу поліції, керівництво поліції, працівники ДСНС, вибухотехнічної та кінологічної служби обласного главку.

Читайте такожПід Дніпром нетверезий виборець «жартома» повідомив про мінування виборчої дільниці (відео)

«З приміщення школи, де розташована виборча дільниця, були евакуйовані члени виборчої дільниці та мешканці, які прийшли проголосувати. Квадрат було оточено, аби убезпечити перехожих. Станом на 13.05 виборча дільниця відновила роботу», - повідомили в поліції.

Як повідомляв УНІАН, поліція перевіряє повідомлення про замінування низки об’єктів у Харкові: близько 13.00 надійшла інформація про закладення вибухівки у міжнародному аеропорту, бізнес-готелі та двох торговельних центрах .

Також поліція зафіксувала повідомлення про те, що заміновано Каховську гідроелектростанцію. На місці працюють фахівці вибухо-технічної служби.