Садовий спантеличений заявою "Голосу" про відсутність домовленості з "Самопоміччю" / фото УНІАН

Мер Львова, очільник партії "Самопоміч" Андрій Садовий запевняє, що лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук пропонував йому обговорити тему непоборювання на мажоритарних округах.

Про це Садовий заявив на своїй сторінці у Facebook, коментуючи заяву партії "Голос" про відсутність домовленостей із "Самопоміччю".

Читайте також"Голос" Вакарчука подав документи до ЦВК

Відео дня

Він стверджує, що 13 червня Вакарчук дзвонив йому після ток-шоу "Право на владу" і пропонував зустрітися.

"Запропонував зустрітись, аби обговорити тему непоборювання по мажоритарних округах. Домовились на вівторок-середу у Львові, коли Славко буде з концертом", - зазначив очільник "Самопомочі".

За словами Садового, ще раніше він "запропонував проукраїнським неолігархічним партіям узгодити принаймні мажоритарників".

"Не чекаючи наших домовленостей наверху, наші активісти на місцях уже подекуди почали діяти спільно, як наприклад в Рівному. А сьогодні от таке. Святославе, якщо у вас там вкрали доступ до партійного Facebook то моргни", - додав він.

Як повідомляв УНІАН, раніше Садовий заявив, що домовився найближчими днями зустрітися з лідером партії "Голос" Святославом Вакарчуком, щоб узгодити спільних кандидатів на округах на виборах у Верховну Раду.

Згодом у партії "Голос" спростували інформацію про домовленості з лідером партії "Самопоміч" Андрієм Садовим щодо узгодження спільних кандидатів на округах на виборах у Верховну Раду.