Кандидати розповіли про себе і про свої ініціативи / Скріншот

Партія "Слуга народу" представила кандидатів у народні депутати на позачергових виборах в одномандатних округах у Київській області.

На прес-конференції в УНІАН за участю голови партії Дмитра Разумкова кандидати розповіли про себе і про те, з якими планами та ініціативами балотуються до парламенту.

Так, в окрузі № 90 до Верховної Ради на виборах 21 липня від партії "Слуга народу" балотується Юрій Нестерчук, підприємець, проживає в Білій Церкві Київської області.

Відео дня

В окрузі № 91 кандидатом від партії є Олег Дунда, директор ТОВ "А.В.С.", безпартійний, проживає у Києві.

Читайте такожРазумков представляє кандидатів в нардепи від "Слуги народу" в округах Київської області (наживо)

В окрузі № 92 до парламенту від "Слуги народу" балотується Валерій Колюх, професор кафедри політичних наук Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, проживає у Києві.

В окрузі № 93 від "Слуги народу" до ВР балотується Анна Скороход, заступник директора з організаційно-правових питань ТОВ "Будівельний комбінат "Прогрес", проживає в Борисполі Київської області.

В окрузі № 94 кандидатом від партії є Олександр Дубінський, телеведучий ІП "1+1 Продакшн", проживає у Києві.

В окрузі № 95 кандидатом у народні депутати від "Слуги народу" є Олександр Горобець, заступник генерального директора ТОВ "Сфера житлобуд", проживає у селі Фурси Білоцерківського району Київської області.

В окрузі № 96 від "Слуги народу" до парламенту балотується Ольга Василевська-Смаглюк, спеціальний кореспондент ТОВ "ТРК "Студія 1+1", проживає у Києві.

В окрузі № 97 до парламенту від партії "Слуга народу" балотується Микола Галушко, директор ПП "ГАЛІД", проживає у Броварах Київської області.

В окрузі № 98 кандидатом у народні депутати від "Слуги народу" є Сергій Бунін, директор ТОВ "Грант", проживає у Києві.