Певні особи зараз намагаються здійснювати провокації, фальсифікації та маніпуляції проти "За майбутнє", заявляють у партії / фото УНІАН

За інформацією Чернівецького обласного штабу партії "За майбутнє", який здійснював паралельний підрахунок голосів, отримуючи інформацію від членів комісій, спостерігачів та народних депутатів, які були присутні при підрахунку, партія "За майбутнє" отримала 9,8% підтримки на виборах до Чернівецької обласної ради.

Однак, як заявляють у партії, зараз відбуваються спроби фальсифікувати результати виборів. Про це повідомляється на сайті політсили.

Читайте такожРезультати місцевих виборів в Україні: перші дані ЦВК (оновлюється)

Відео дня

«Певні особи зараз намагаються здійснювати провокації, фальсифікації та маніпуляції проти нашої партії та вносити в протоколи недостовірну інформацію. Завдання фальсифікаторів – не допустити, щоб партія "За майбутнє" пройшла до обласної ради», − йдеться в заяві політсили.

"За майбутнє" зазначає, що слідкуватиме за результатами, які будуть внесені в  протоколи, і боротиметься за кожен голос. 

«Закликаємо всі демократичні сили виступити на підтримку прозорості виборчого процесу на Буковині, а місцеву й  державну владу – бути гарантом демократії та законності», − заявляють у партії.