Арестович не вірить, що Путін застосує ядерну зброю або застрелиться / скріншот відео

У російського диктатора Путіна порушено низку рухових функцій, що призвело до проблем з психікою.

Такі висновки озвучив радник глави Офісу президента Олексій Арестович під час прямого ефіру з Марком Фейгіним.

Головною причиною психопатії Путіна Арестович назвав його 20-річне перебування при владі й "топтання по крові". 

"Стрес, плюс, вбиваючи таку кількість людей, плюс чекаючи, що постійно тобі прилетить, причому від найближчих, ти починаєш тихенько їхати розумом. Абсолютна влада розбещує абсолютно і це переходить в органічне ураження мозку і відповідні психопатії. Сталін пройшов цією дорогою свого часу. Будь-який диктатор, що сидить 22 роки, як мінімум живе в дуже спотвореній картині світу", - сказав він.

За словами Арестовича, путінська психопатія специфічна і виражається, зокрема, в емоційній приглушеності сприйняття.

"Він переживає дуже сильні емоції, викликані дуже простими стимулами: загроза або задоволення... Це в якомусь сенсі добре з точки зору загрози застосування ядерної зброї, тому що він істота гранично раціональне", - додав радник глави ОПУ.

Арестович додав, що Путін чіплятиметься за життя до останнього, у зв'язку з чим, ймовірно, не піде на застосування ядерної зброї.

"Він буде до останнього солдата, росіянина, триматися за владу", - спрогнозував він, припустивши, що Путін не застрелиться.

Раніше ряд експертів і ЗМІ з різних країн стверджували, що Володимир Путін хворий. Зокрема, російському президенту приписували різні види раку, а також шизофренію, деменцію і хворобу Паркінсона. В кінці травня з'явилася інформація, що його прооперували.

На початку червня колишній друг президента РФ і екс-банкір Сергій Пугачов говорив, що у Путіна може бути рак.