Це щорічний захід, проведення якого ініціює медична компанія Into-Sana. Його мета — підвищення рівня надання якісної медичної допомоги пацієнтам з інсультом в Україні. Примітно, що Into-Sana є Stroke Ready Hospital за нормами європейської інсультної організації ANGELS і чітко виконує європейські алгоритми лікування інсульту. Тільки 18 клінік у Європі мають такий статус.

«В Україні нашому Інсультного центру немає рівних. Чому? Зазвичай медичні установи надають тільки якийсь один вид допомоги при інсульті. На жаль, пацієнт змушений приймати те лікування, яке може надати найближчий до нього інсультний центр, а не те, яке для нього є оптимальним. Компанія Into-Sana єдина в Україні надає всі види допомоги при інсульті та виконує весь цикл реваскуляризації судин — від проведення локального та системного тромболізису до тромбоекстракції. Саме завдяки такій допомозі інсультним хворим ми отримали статус Stroke Ready Hospital від європейської інсультної організації ANGELS. І ми можемо впевнено займатися не тільки допомогою інсультним пацієнтам, а й виконувати освітню роботу в українському медичному співтоваристві», — розповідає Сергій Зброжек, керівник Центру судинної патології Into-Sana.

23 березня учасники науково-практичного семінару будуть ділитися своїм досвідом лікування інсультів, аналізувати сучасні міжнародні протоколи і намагатися адаптувати їх до українських реалій, не порушуючи при цьому інтересів пацієнта.

Відео дня

Цьому року в семінарі візьмуть участь провідні фахівці Центру судинної патології Into-Sana, а також шановні колеги з інших медичних центрів України та Європи. Будуть представлені доповіді на такі теми:

  • •    Огляд змін у нових рекомендаціях з лікування гострого ішемічного інсульту, Дмитро Лебединець (Харків).

    •    Можливі втрати часу при веденні пацієнта з ГІІ в рамках терапевтичного вікна, Тетяна Калюжна (Одеса).

    •    Можливості тромболітичної терапії при гострому ішемічному інсульті в рамках терапевтичного вікна, Алеш Томак (Чехія).

    •    Реваскуляризація в передньому басейні циркуляції, Юрій Цогоєв (Одеса).

    •    Реваскуляризація в басейні задньої циркуляції, Валенскіс Александрас (Литва).

Всі практикуючі лікарі, які хочуть взяти участь у семінарі, ще можуть зареєструватися за посиланням: http://into-sana.ua/ru/news/zaproshuyemo-na-kardiologichnij-naukovo-praktichni/