Карантин у школах введено з 5 по 10 лютого включно / фото pixabay.com

У Полтаві через зростання кількості захворюваності на ГРВІ від сьогодні тимчасово призупиняється навчальний процес у школах.

Відповідне рішення вчора ввечері ухвалили в мерії. Як повідомила УНІАН директор департаменту охорони здоров’я та соцрозвитку Вікторія Лоза, карантин у школах введено з 5 по 10 лютого включно.

Читайте такожУ Запоріжжі через грип припинили навчання у школах

"Таке рішення прийнято у зв’язку з перевищенням рівня захворюваності учнів закладів загальної середньої освіти та з метою збереження здоров’я дітей й дотримання вимог санітарного законодавства України щодо організації освітнього процесу.

У понеділок, 10 лютого, залежно від ситуації із захворюваністю, буде прийнято рішення: діти виходять 11 лютого чи пізніше",- заявила Лоза.

Відсьогодні, 5 лютого, припинено навчання і в Кременчуці Полтавської області. У цьому місті тимчасове обмеження навчального процесу діятиме з 5 лютого по 14 лютого. 

Раніше повідомлялося, що у загальноосвітніх навчальних закладах Дніпра у зв’язку зі зростанням рівня захворюваності на грип та ГРВІ з 6 по 17 лютого запроваджується карантин.