ДСНСники намагаються загасити вогонь / скріншот

О 19:40 у Нових Санжарах жителі підпалили шини, дрова і почали кидати каміння в поліцію.

Читайте також"Усе за законом": у МВС розповіли, як реагуватимуть на спроби блокування доріг у Нових Санжарах (фото)

Як повідомляє кореспондент УНІАН, поліція спробувала затримати порушників. Виникли сутички. Однак потім поліції надійшла команда "Відійти назад", а пожежні машини почали гасити вогонь.

Відео дня

Одному з чоловіків стало погано і жителі почали кричати, що поліція вбила людину. На місце НП викликали швидку допомогу.

Проте машина швидкої допомоги проїхати через сутички не змогла. Лікарям довелося йти пішки і вони надали медичну допомогу потерпілому.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 20 лютого, літак спецрейсу PQ 7302 з евакуйованими з КНР громадянами України та іноземцями здійснив посадку в аеропорту Харкова.

За даними Міністерства охорони здоров'я, на борту літака було 45 українців, 27 іноземців і члени екіпажу, серед яких троє медиків.

З Харкова евакуйованих людей доставляють до медичного центру «Нові Санжари» на Полтавщині. Протягом 14 днів люди перебуватимуть у санаторії в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарно-епідемічного контролю і безпеки.

У Нових Санжарах місцеві жителі протестують проти прибуття евакуйованих.

На місце вилетів прем'єр-міністр Олексій Гончарук. Він також повідомив, що в Нових Санжарах працюватиме оперативний штаб уряду.