Експерти порадили, як уникнути святкового стресу \ фото: ua.depositphotos.com

У період підготовки до новорічних свят багато людей відчувають стрес і тиск.

Експерти некомерційної організації Consumer Reports дали рекомендації щодо зняття стресу під час підготовки до свят, передає medikforum.

За словами фахівців, для того, щоб заспокоїтися під час суєти навколо новорічних свят досить застосувати кілька простих засобів.

Відео дня

Читайте такожНебезпечно для здоров'я: експерти розповіли, як "синдром ялинки" може зіпсувати новорічні святаСлід додати рослин в місце частого перебування. Вони не тільки допоможуть зробити повітря в приміщенні чистішим, а й посприяють почуттю спокою і зв'язку з природою.

Ще одним нестандартним метом виступає використання важкої ковдри. Справа в тому, що вкриваючись такою ковдрою, людина створює для себе додаткові відчуття комфорту і захищеності.

При підвищенні тривоги і хвилювання, в організації порадили повільно дихати через ніс, а також слухати спокійну і повільну музику.

Як повідомляв УНІАН, психологи дали поради, як дотримуватися субординації з родичами під час новорічних свят. Вони відзначили, що варто відразу дати зрозуміти родичам, які теми ви готові обговорювати, а які краще не зачіпати.

Вас також можуть зацікавити новини: