Експерт пояснила, як розбудити пристрасть у стосунках / фото ТСН

Українці ставлять секс у власному житті не на перше, не на друге і навіть — не на десяте місце. Потреба наших співгромадян у сексі — аж на 17-му місці. Такі невтішні дані оприлюднили нещодавно соціологи.

Тож експерт Олена Кузьмич розповіла, що робити, коли стало нудно у сексі, передає ТСН.

1. Підіть на побачення. Коли пара живе разом тривалий час, романтика перших років життя забувається, побут затягує, а тому перший спосіб, який здатен "розігріти" ваші інтимні стосунки — це побачення.

Відео дня

Але є одна важлива умова — на нього слід вибиратися не разом. Наприклад, нехай прекрасна половина пари прийде із роботи раніше, прийме ванну чи душ, одягне гарну білизну і вирушить на побачення, добряче пофантазувавши. Бо якщо ви вибиратиметеся разом, то традиційно підганятимете одне одного і буде сваритися, а цього нам якраз не потрібно.

Під час побачення уникайте розмов про політику, гроші, оцінки дітей  у школі та побутові речі, краще пригадайте, які книжки чи фільми ви полюбляєте і як давно ви просто прогулювалися разом чи ходили у якийсь похід. Не обов’язково таке побачення закінчувати сексом, але якщо пристрасть все ж спалахне, то — вперед.

2. Наступний наш крок стосується білизни. Сходіть на закупи ніжного шовку, пікантного мережива чи зручної бавовни (необхідне підкреслити). Але сходіть по білизну разом і перетворіть це на чуттєву гру у кабінці для переодягання. Або ж влаштуйте цілий еротичний "показ мод", дослухаючись до коментарів консультантів у магазині.

Читайте такожЯк покращити секс у новому році - поради експертів

3. Черговий пункт нашого списку — спільний похід до секс-шопу. Так-так, немає тут чого соромитися, а ось покращити якість сексу і подолати сірість у ліжку допоможе саме еротичне приладдя. Починаючи з придбання килимка для твістера і закінчуючи гаджетами для сексу.

І ще одна сексшопна порада — придбайте якісний лубрикант, він точно ніколи не буде зайвим в амурних справах. 

4. Якщо хтось любить щось "гарячіше", то до вашої уваги — спільний перегляд порно. Відео, яке буде обране згідно з вашими уподобаннями, дозволить розігріти вас із перших хвилин перегляду.

5. І останній, але не за значенням пункт нашого сексі-списку — це щирі розмови. Адже фізичному контакту має передувати зустріч душ.

За щоденною біганиною, на жаль, цей контакт втрачається. Якщо ж ми знатимемо уподобання, страхи та певні переконання партнера у ліжку та стосунках, то нам буде легше видобути "іскру" із наших тіл.

Раніше вчені з'ясували, що середня тривалість занять сексом у молодих батьків скорочується до 2 хвилин 15 секунд.