Очікується різке зниження температури / Фото: УНІАН

За прогнозом Українського гідрометцентру, 4 січня у Києві очікується різке погіршення погодних умов.

Як повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації, завтра в столиці посилюватиметься вітер до 15-20 м/с, а 6-7 січня у зв’язку зі вторгненням арктичного повітря очікується різке зниження температури вночі до 14-19°, місцями до 22° морозу, вдень до 11-17° морозу.

За прогнозами синоптиків, холодна погода утримається 8 та 9 січня. Також на дорогах – подекуди ожеледиця.

Відео дня

Читайте такожЯк запобігти переохолодженню в морозну погодуУправління з питань надзвичайних ситуацій департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА звертається до громадян із проханням бути обережними під час перебування на вулиці, а саме: намагатися не ходити попід розлогими деревами, триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.

Читайте такожЯк не постраждати через переохолодження. Поради лікарів

Водіїв закликають зважати на погодні умови, бути максимально обережними на автошляхах і дотримуватись правил дорожнього руху, а також, за можливості, утриматись від поїздок приватним автотранспортом.

Як повідомляв УНІАН, в Україні 6-7 січня у зв'язку з вторгненням арктичного повітря очікується різке зниження температури у 15 областях вночі до 13-19° морозу, місцями до 20-26° морозу, вдень до 11-17° морозу.