Вчені зробили колосальний прорив у вивченні женьшеню

За даними більше 5000 наукових досліджень були виявлені до цього невідомі можливості женьшеню. Так екстракт цього кореня здатний позитивно впливати на організм людини.

Результати досліджень показали, що через 8 тижнів вживання червоного корейського женьшеню підвищується лібідо у чоловіків, поліпшується ерекція і рухливість сперматозоїдів, таким чином усувається проблема еректильної дисфункції.

Крім того, екстракт корейського женьшеню впливає на імунітет людини, а саме його підвищення, сприяє активній боротьбі зі шкідливими бактеріями і вірусами. Такий ефект забезпечує велику кількість гінсенозідов, активних діючих речовин женьшеню, які, крім інших дій, мають імуномодулюючу активність, зміцнюючи і поліпшуючи імунітет людини.

Корейські вчені поділились секретом довголіття та молодості
Корейські вчені поділились секретом довголіття та молодості

Тому також важливо включити цей корінь в свій раціон людям, які часто хворіють в осінньо-зимовий період. Чай з женьшенем, цукерки або цільні слайси з цього кореня повинні бути невід'ємним елементом вашої аптечки.

В останні кілька років, корейський женьшень стає все популярнішим в українській медицині. Лікарі все частіше стали прописувати цей корінь своїм пацієнтам як в рамках курсу лікування, так і для профілактики.

Володимир Коршняк, доктор медичних наук, заслужений лікар України, лікар-невропатолог:

"Протягом останнього року прописую своїм пацієнтам червоний корейський женьшень. Хоч він і не має вікових обмежень, але найбільше він корисний тим українцям, які ведуть активний спосіб життя, приділяють велику частину часу роботі. А це підприємці, бізнесмени, маркетологи, IT фахівці і менеджери. За один курс лікування (3-6 місяців) вдавалося позбутися від проблем з потенцією у чоловіків, вилікувати безсоння, поліпшити загальний стан організму і підвищити імунітет. "

Корейські вчені поділились секретом довголіття та молодості
Корейські вчені поділились секретом довголіття та молодості

Більш того, клінічні дослідження, що проводилися в 15 госпіталях Кореї показали, що червоний женьшень значно зменшує стомлюваність у онко-хворих, які проходять курс хіміотерапії. Згідно з результатами, у пацієнтів, що приймали женьшень, як втома, так і індекс болю зменшувалися на ряду з поліпшенням апетиту і загального стану при регулярному вживанні женьшеню. Це доводить, що червоний корейський женьшень здатний боротися з нападами втоми, хронічною втратою сил і навіть безсонням.

На медичній конференції, організованій представництвом Korea Ginseng Corp. в Україні, яка відбулася 27 червня в Києві, Jae-Youl Cho, професор кафедри біотехнологічної інженерії в Університеті Sungkyunkwan сказав:"Червоний женьшень допомагає зняти стрес і зменшити втому, пригнічуючи дію вільних радикалів в мозку та інших органах, а також допомагає запобігти раку і різні вірусні захворювання, активуючи макрофаги, відповідальні за імунні функції "і додав," науково доведено, що корейський червоний женьшень чудово підвищує імунітет сучасних людей ".

Компанія Korea Ginseng Corp. займається вивченням і виробництвом червоного корейського женьшеню вже протягом 120 років, експортуючи свою продукцію в 40 країн світу, а торгова марка CheongKwanJang є брендом корейського женьшеню №1 в світі. Вчені не заперечують той факт, що незабаром червоний корейський женьшень зможе повноцінно замінити "левову частку" препаратів на фармацевтичному ринку. Оскільки вже зараз він входить до складу багатьох ліків, спрямованих на підвищення імунітету. Але вони до сих пір не здатні в повній мірі замінити використання женьшеню в чистому вигляді.

Більш детальна інформація про червоний корейський женьшень - https://ginseng-ua.com