newsru.co.il

На момент поширення заяви МОЗ було відомо про вісім важких випадках свинячого грипу, пишуть Новини Ізраїлю. Протягом вчорашнього дня кількість діагностованих випадків зростала.

Адміністрація двох лікарень комплексу "Адаса" в Єрусалимі повідомила про те, що у них перебувають троє пацієнтів, яким поставлено діагноз "свинячий грип". Дві пацієнтки віком 30 і 40 років занурені у стан штучної коми і підключені до апаратів штучного дихання. У лікарні "Адаса Ар а-Цофим" знаходиться 46-річний чоловік у стані середнього ступеня тяжкості.

Читайте такожВ Одесі у дев'ятнадцяти хворих і одного померлого виявлено вірус H1N1

Відео дня

Двоє з трьох пацієнтів "Адаси" не були щеплені від грипу. Відомо, що також не була щеплена 50-річна жінка, яка померла в "Бейлінсон".

Таким чином, як повідомляє "Решет Бет", в лікарнях Ізраїлю знаходяться 11 ізраїльтян у важкому стані з діагнозом "свинячий грип".

Кілька важких пацієнтів протягом дня надійшли в лікарні, однак для постановки точного діагнозу необхідно дочекатися результатів аналізів. Так, в "Асаф а-Роф" доставлена 4-річна дівчинка з симптомами, схожими на свинячий грип. У лікарні Західної Галілеї в Нагарії - двоє пацієнтів з симптомами свинячого грипу" – чоловік і жінка, вони поміщені в реанімацію.

ЗМІ повідомляють, що запаси вакцини від грипу в поліклініках скорочуються. Залишилося близько 10% від усієї закупленої три місяці тому вакцини.