10 продуктів, які незаслужено ненавидять

09:16, 04 жовтня 2011
Зарубіжні новини
2 0

Сир з цвіллю, буряк...

Середньовічна мудрість каже, що сперечатися про смаки не можна. Але, коли заходить мова про їжу, то більшість людей починають дружно ненавидіти одні продукти і любити інші. Нижче перераховані деякі продукти, від яких починає нудити 90% населення нашої планети, але які є дуже корисними для нашого здоров`я.

Печінка. У печінці міститься велика кількість вітаміну А і білка, цинку і заліза. Одна порція цього продукту може забезпечити денну, і навіть місячну норму великої кількості вітамінів.

Сардини. Консервна банка зазвичай містить трупи невеликих рибок без плавників і голови, складені штабелями. Це сардини. Вони містять величезну кількість вітаміну D і кальцію, коензиму Q10 і омега-3-жирних кислот.

Варені яйця. Організм засвоює яйце на 97%, а яєчний білок – один з найбільш цінних. Також можна додати до цього велику кількість кальцію і вітамінів.

Блакитний сир. Що стосується корисності блакитного сиру медики сперечаються досі. Дієтологи стверджують, що невеликий вміст цвілі в блакитному сирі не пошкодить організму.

Баклажани. Вони дуже корисні. В них - величезна кількість клітковини, солі кальцію, калію, фосфору.

Бамія. Цей продукт користується великою популярністю в індійській і єврейській кухні.

Брюссельська капуста. Капуста відмінний дієтичний продукт для серця.

Лимська квасоля. Ця квасоля нагадує на смак звичайну квасолю, яку додають в різні страви.

Буряк. Цей овоч необхідний для регулювання травлення, для поліпшення кольору шкіри.

Коріандр. Ця приправа, яку використовують при приготуванні різних страв.

newsland.ru

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter