У Харкові скоєно напад на посадовця "Харківобленерго" / nikvesti.com

У Харкові двоє невідомих зловмисників вчинили замах на заступника генерального директора з економіки й інвестицій компанії «Харківобленерго» Дмитра Ісаєва. Постраждалий наразі перебуває в реанімації.

Читайте такожУ замаху на вбивство депутата у Кривому Розі поліція підозрює трьох осіб

Цю інформацію УНІАН підтвердили в прес-службі «Харківобленерго».

Відео дня

За даними прес-служби, замах стався в суботу, 12 січня.

Двоє зловмисників у масках напали на чоловіка, коли він вийшов з ліфта свого будинку. Один з нападників ударив його по голові цеглиною, інший - завдав кількох ударів ножем. Нападники втекли.

Як повідомляє "Depo.Харків", посилаючись на джерела, 12 січня о 17:40 до Немишлянського відділу поліції Харкова надійшло повідомлення від чергової міської лікарні №17 про доправлення чоловіка з численними ножовими пораненнями. Правоохоронці встановили особу потерпілого.

Дружина постраждалого розповіла, що чоловік приїхав до будинку близько 16:20, подзвонив їй і зайшов до під'їзду. Там на нього скоїли напад. Гроші та цінні речі невідомі забрати не намагалися.

З місця скоєння злочину вилучено речові докази – ніж та цеглину, якими били чоловіка.

Наразі Ісаєв прооперований, перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. У нього діагностовали перелам кісток тімені та численні колото-різані рани тулуба.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за кваліфікацією "завершений замах на вбивство, скоєний групою осіб за попередньою змовою". Тривають слідчі дії.

Раніше повідомлялось, що у Харківській області внаслідок зіткнення мікроавтобуса та легковика четверо осіб загинули, ще 11 госпіталізовано.