Тіло хлопця знайшли водолази / фото ДСНС

У Чернігові у Десні в четвер, 13 червня, потонув 11-річний хлопець.

Про це повідомили у прес-службі управління ДСНС в області. Згідно з інформацією, до оперативно-координаційного центру управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що на лівому березі річки Десна у районі автомобільного мосту зник 11-річний хлопець, який відпочивав разом з батьками й на деякий час зник з поля зору.

Читайте такожВ Одеській області в басейні потонув 6-річний хлопчик (фото)

Відео дня

На місце події було направлено відділення аварійно-рятувальної частини спеціального призначення управління ДСНС в області, які на моторному човні обстежували надводну акваторію. Патрулі Національної поліції та кінолог зі службовою собакою здійснювали патрулювання берегової лінії. Також до пошукової операції були залучені водолази Чернігівської обласної рятувально-водолазної служби, які підняли на поверхню тіло загиблого хлопця.

За попередньою інформацією, дитину затягло у вир. Адже це місце відпочинку на Десні поблизу автомобільного мосту не належить до офіційних місць купання та відпочинку, які готують та де обстежують дно річки під час підготовки до пляжного сезону.

Раніше у Броварах потонув 14-річний підліток, що відзначав з друзями останній дзвоник.