Співробітники правоохоронних органів встановлюють причини смерті / фото facebook.com/mvs.gov.ua

В Одеській області виявлено повішеним чоловіка, який стріляв у травні в готелі «Хуторок у Зіни» в народного депутата (фракція БПП) Олександра Урбанського.

Як повідомило УНІАН джерело в правоохоронних органах, підозрюваного Володимира Зінченка - власника зазначеного готелю - напередодні виявлено повішеним у своєму будинку.

У поліції припускають, що підприємець вчинив самогубство.

Відео дня

«Нібито виявлено передсмертну записку», - сказав правоохоронець.

Після конфлікту з Урбанським, під час якого депутат отримав поранення, Зінченка було поміщено в СІЗО. Однак 14 червня, як зазначив представник, Овідіопольський районний суд змінив чоловікові запобіжний захід з утримання під вартою без визначення застави на домашній арешт.

На даний час співробітники правоохоронних органів встановлюють причини смерті та обставини того, що сталося.

Читайте такожПід Одесою затримали чоловіка, який підстрелив нардепа від БПП (фото)

Зінченку висунули звинувачення за ч. 4 ст. 296 (хуліганство), ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

За даними слідства, інцидент стався в міні-готелі «Хуторок у Зіни», в якому Урбанський відпочивав разом з друзями. За версією правоохоронців, Зінченко почав порушувати громадський порядок і сваритися з Урбанським, провокуючи його на конфлікт, під час якого кілька разів вистрілив у бік опонента. У результаті Урбанський отримав вогнепальне поранення лівого стегна.

Як повідомляв УНІАН, увечері 7 травня в Овідіопольському районі Одеської області під час конфлікту із застосуванням зброї отримав поранення депутат Верховної Ради Олександр Урбанський (БПП). Інцидент стався в селі Санжейка, в місцевому готелі «Хуторок у Зіни». Під час конфлікту між його власником і Урбанським, останній отримав вогнепальне поранення в ногу. Сварка нібито сталася через дружину депутата.

Потерпілий є рідним братом голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського. Той, хто стріляв - Володимир Зінченко - екс-голова Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

У затриманого було виявлено під час обшуку незареєстровану зброю. Суд постановив взяти підозрюваного під варту.