Розкрито вбивство учасниці "Битви екстрасенсів" / Фото УНІАН

Правоохоронці розкрили жорстоке вбивство учасниці телепрограми "Битва екстрасенсів", що відбулося в 2016 році.

Читайте такожУ Вишгороді чоловік обурився зйомками «Битви екстрасенсів» та влаштував стрілянину (фото, відео)

Про це повідомила прес-служба Києво-Святошинської прокуратури в Facebook. "Нагадуємо, що 7 жовтня 2016 року в заростях поблизу очисних споруд комунального підприємства «Бояркаводоканал» між населеними пунктами Боярка і Білогородка Києво-Святошинського району виявлено бездиханне тіло учасниці телепрограми «Битва екстрасенсів» з численними колотими ранами, від яких остання померла", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Відзначається, що в ході слідчих дій був затриманий підозрюваний - чоловік, який підробляючи таксистом і підвозив потерпілу з Києва.

"На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, він завдав їй понад 10 колотих ран в область шиї, грудей і живота і залишив тіло в заростях, а сам після вчинення злочину повернувся до місця свого проживання. В ході проведеного санкціонованого судом обшуку за місцем проживання злочинця виявлено та вилучено вогнепальну зброю та можливе знаряддя вчинення злочину", - повідомили в прокуратурі.

17 липня затриманому повідомлено про підозру у ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) і ч. 1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами). Також підготовлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб.

Чоловікові загрожує до 15 років в'язниці.