У підозрюваних є можливість внести заставу / фото УНІАН

Суд обрав запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою до 17 вересня з можливістю внесення застави трьом підозрюваним у підриві банкоматів на Дніпропетровщині.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Зазначається, що таке рішення ухвалив сьогодні Новомосковський районний суд Дніпропетровської області щодо трьох учасників злочинної банди, члени якої підозрюються у скоєнні крадіжок з банкоматів.

Відео дня

Водночас у підозрюваних є можливість внести заставу у розмірі трохи більше мільйона гривень.

Читайте такожУ Харкові та передмісті невідомі підірвали два банкомати (фото, відео)

Як повідомляв УНІАН, у ніч з 18 на 19 липня троє жителів Запорізької області проникли до магазину у м. Новомосковськ Дніпропетровської області, де підірвали банкомат та викрали понад півмільйона гривень. Цієї ж ночі правоохоронці затримали зловмисників. Двоє з них неодноразово засуджені за скоєння майнових злочинів. «Троє чоловіків обґрунтовано підозрюються у скоєнні низки епізодів крадіжок грошей з банкоматів у Дніпрі та області. Загальна сума завданих фінансовим установам збитків становить понад 5 млн гривень», - повідомили у поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Крім того, у поліції повідомили, що лідера банди суд в Запорізькій області кілька днів тому звільнив з-під варти під заставу у 80 тисяч гривень.