У Дніпрі перекинулася маршрутка з пасажирами / Інформатор

Сьогодні близько 7 год ранку в центрі Дніпра п’яний водій іномарки Hyundai Getz врізався в маршрутку з пасажирами MercedesSprinter, в результаті 11 людей госпіталізовано. 

Читайте такожПотрійна ДТП сталася на Львівщині: один водій загинув, ще один – у лікарні (відео)

Як повідомили УНІАН у патрульній поліції Дніпропетровської області, перед цим водія іномарки переслідували правоохоронці за порушення правил дорожнього руху. Однак він не реагував на попереджувальні знаки і на перехресті проспекту Яворницького і вулиці Вернадського не пропустив маршрутне таксі, врізавшись у нього. Маршрутка перевернулася на бік.

На момент аварії в салоні мікроавтобусу перебувало 15 осіб, з них травми отримали 11 пасажирів мікроавтобусу. Також внаслідок ДТП постраждали водій та пасажир автомобіля «Hyundai Getz». Всі вони були доставлені до лікарні. Пасажири отримали травми легкої та середньої тяжкості.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Слідчі дії тривають.

Раніше повідомлялося, що в Житомирі п'яний водій, затиснувши руку поліцейському дверним склом, протягнув його за своїм автомобілем близько 35 метрів.