Потерпілому надали невідкладну медичну допомогу / facebook.com/pol.kyivregion

В Ірпені Київської області чоловік жорстоко побив свого сусіда металевою палицею та  обстріляв з пістолета через конфлікт.

Про це повідомили у відділі комунікації в області.

Потерпілому 46-річному чоловікові на місці події надали невідкладну допомогу медики. Його з численними травмами голови та переломом щелепи доставили до лікарні.

Читайте такожУ Києві п'яний чоловік обстріляв перехожу із травмата (відео)«Близько 21:00 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на порозі будинку на вулиці Северинівська лежить побитий чоловік. Поліцейські відразу ж опитали очевидців події, обстежили прилеглу територію, провели ряд необхідних заходів і встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється у нанесенні тілесних ушкоджень потерпілому. Зловмисником виявився 42-річний житель Ірпеня», – йдеться в повідомленні.

На опублікованому поліцією відео видно, як зловмисник б'є лежачого без свідомості чоловіка, після чого кілька разів стріляє йому в голову.

З'ясувалося, що конфлікт між мешканцями багатоквартирного будинку виник біля входу до під'їзду – не розминулися у двері.

Також зазначається, що після нападу зловмисник сховав зброю в електрощитовій біля своєї квартири, проте службовий собака знайшов пістолет «Форт12Р». Правоохоронці встановили, що пістолет належить померлій людині.

Наразі нападник затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Херсоні школярі влаштували розбірки зі стріляниною.