Поліція встановлює обставини події / фото Нацполіція України

У Миколаєві поліцейські встановлюють обставини конфлікту між двома групами чоловіків, у результаті якого двоє з них отримали тілесні ушкодження.

Читайте такожУ Миколаєві затримали озброєну банду за вимагання 660 тисяч гривень "боргу" (фото)Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Зазначається, що від перехожих до поліції надійшло повідомлення про постріли з автомобіля Mercedes Benz A 160 на вулиці Театральній.

Відео дня

«На місці події правоохоронці з’ясували, що між двома групами молодих людей виник конфлікт через особисті стосунки. Домовившись зустрітись і поговорити, від однієї зі сторін конфлікту прийшло троє молодиків, з іншої – четверо. З часом розмова переросла у сварку, а згодом один з учасників дістав пістолет, попередньо, травматичної дії, та здійснив декілька пострілів у напрямку опонентів. Внаслідок стрілянини один із чоловік отримав ушкодження ноги, ще один – пошкодження на обличчі та удари по голові», – повідомили в поліції.

З місця події зловмисники зникли на Mercedes Benz A 160, який поліцейські невдовзі відшукали. Також правоохоронці вилучили пістолет, який зловмисники встигли викинути у сміттєвий бак. 

Попередньо слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Правоохоронці продовжують встановлювати місце знаходження зловмисників.

Раніше УНІАН повідомляв, як у Миколаєві двоє неповнолітніх зґвалтували чоловіка з інвалідністю.