Підозрюваний вже відбував покарання за вбивство / фото dnepr24.com.ua

На Тернопільщині чоловік наніс смертельні травми своїй співмешканці через те, що вона зловживала алкогольними напоями.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, про смерть 42-річної жінки правоохоронцям 25 січня повідомив її співмешканець, житель села Свидова Чортківського району.

Слідчо-оперативній групі, яка виїжджала на місце події, він розповів, що дружина зловживала спиртними напоями. На прохання припинити не реагувала, тому він час від часу силоміць відучував жінку від алкогольної залежності.

Відео дня

Водночас, за відомостями поліції, скарги від жінки про насилля в сім'ї не надходили.

За словами чоловіка, після чергового конфлікту та побоїв він пішов поратися по господарству, а коли повернувся, то цивільна дружина була уже мертвою. Того дня він бив жінку руками та ногами в область грудної клітки та спини.

Згідно висновків судово-медичної експертизи, загибла померла через крововтрату в результаті розриву нирки.

У скоєному чоловік зізнався. Йому оголосили підозру згідно ч. 2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть). Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Встановлено, що чоловік уже відбував покарання за вбивство. У 2014 році він звільнився з місць позбавлення волі і саме тоді познайомився з загиблою.